Rólunk / filozófiánk

A PerfectLine Studiót 2018. augusztus 1-én nyitottuk meg a belvárosban.

Célunk az egészséges és gyors alakformálás, amit az innovatív INFRASHAPE HORIZONTÁLgépeink szuper hatékonysággal tesznek lehetővé! Túlsúlyosak, gerincproblémával küzdők számára is ajánlott, biztonságos mozgásforma.

Gépeink számára külön helyiségeket alakítottunk ki saját zuhanyzóval, így a zavartalan edzés mellett az intimitás is biztosított, a vírusos időszakokban a fertőzésveszély kockázata is minimalizált.

Újdonságaink közé tartozik a KRIOLIPOLÍZIS (ZSÍRFAGYASZTÁS), ami jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert zsírbontó technológia.
Fájdalommentes és diétát nem igénylő eljárás, ezért rendkívül kedvelt.

A hollywoodi hírességek legújabb kedvenc kezelése is elérhető már nálunk! A HIEMT (Hifem/(EMSkulpt) ELEKTROMÁGNESES ALAKFORMÁLÁS egy forradalmian új eljárás! A 30 percen át tartó kezelés megfelel 35-40 000 izom-műveletnek, ami kb 20.000 felülés /guggolás 30 perc alatt. Nemcsak fogyaszt és feszesít, de izmot is épít!
Ez jól hangzik, ugye?

A Hi-Sculpt-hoz csatlakoztatható INTIMPAD segítségével sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medenceizmok állapota. Inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére és a záróizom működésének fokozására( jobb szexuális élet) is kiválóan alkalmas!

A nagy népszerűségnek örvendő KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁST azoknak ajánljuk , akiknél a test bizonyos területein lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatalan, mert nem reagál a diétára vagy a testmozgásra.

A LIPOLÉZERES alakformálás segítségével gyors és látványos eredményeket érhetünk el, 2-3 hetes, úgynevezett turbó kúrák alkalmazásával, melyeknél szigorú szabályok vannak, de akár 6-9 cm-es körméret csökkenés is lehetséges.

RÁDIÓFREKVENCIÁS kezelésünket azoknak javasoljuk, akik feszesíteni szeretnék fogyástól meglazult bőrüket. Kiválóan halványítja a striákat, terhességi csíkokat is, újrarendezi a kollagénrostokat, ezáltal egy rugalmasabb, feszesebb bőrfelszínt eredményez.

A speciális, aromaterápián és kompressziós tekercselésen alapuló High Care BODY WRAPPING (testtekercselés), azok számára is jó alternatívát kínál, akik inkább pihenni szeretnének, amíg a hatóanyagok dolgoznak helyettük.
Az eredmény itt is centikben mérhető!

A KINESIO TAPE terápiánk a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Sportsérülések, derék,-nyak,-hátfájdalom, és gyulladásos tünetek esetén is javasolt, valamint kiválóan enyhíti az ödémákat, duzzanatokat.

Az INBODY 270 a jelenleg létező legprecízebb bioimpedancia elvén működő testösszetétel mérő készülékünk. Nem becsült, hanem valódi, mért adatokkal dolgozik. Átfogó képet ad szervezetünk állapotáról, méri a tesünkben lévő víz, fehérje, ásványi anyagok,testzsír, vázizomzat tömegét, ajánlást ad az ideális értékekre és kalóriabevitelre.

“A healthy outside starts from the inside.”- “Az egészséges külső belülről fakad.” -Robert Urich
Mi is ezt az elvet valljuk, éppen ezért immár ÉLETMÓD ÉS TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁSUNK is elérhető mindazok számára, akik személyre szabott segítséget, kiutat szeretnének a sikertelen és hosszú távon tarthatatlan villámdiéták és yoyoeffektusok útvesztőjéből.

Nyitás óta visszajáró vendégeink bizalma és elégedettsége a legfőbb bizonyíték arra, hogy egy mindenki számára élvezhető, jó hangulatú alakformáló studiót sikerült létrehoznunk, amit folyamatos fejlesztésekkel teszünk még professzionálisabbá!

PLS Team

"A sima, rugalmas bőr és természetesen a karcsú alak mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy tulajdonosa ápoltnak és magabiztosnak érezhesse magát.

A legfőbb motivációm az volt, hogy létrehozzak egy olyan belvárosi szépségstúdiót, ahol egy helyen megtalálhatóak mindazok az eszközök és kezelések, amik hozzásegítik Vendégeinket a kívánt külalak eléréséhez.”

Nincs is csodálatosabb számunkra, mint mikor egy túlsúllyal küzdő vendégünk a hatékony edzések és tanácsaink hatására eléri a kitűzött célt!

Újra kivirul, visszatér az önbizalma, szereti a testét, visszatér szemébe a csillogás!

Olvasd el a nyugat.hu-n készült cikket rólunk!

Horváth-Vámos Andrea