szolgáltatásaink

High Care Body Wrapping

IDEÁLIS ALTERNATÍVA AZOKNAK, AKIK INKÁBB PIHENNEK, MIKÖZBEN A HATÓANYAGOK ÉS A KOMPRESSZIÓ DOLGOZIK HELYETTÜK!:)

A BODY WRAPPING egy aroma és kompressziós terápia kombinációja, jelentése: testet betekerni.


A bőrt egy nagyon értékes, hatóanyagokban gazdag aromaterápiás készítménnyel kenjük be.A másik lényeges elem maga a tekercselés, amit speciális légzőfóliával és a helyes kompressziós technikával hajtunk végre. A krém által felszabadított salakanyagok a tekercselés által kifejtett nyomás hatására a nyirok és érrendszeren keresztül elszállítódnak, amit aztán a kiválasztószervek dolgoznak fel.

AMIT HASZNÁLUNK A KEZELÉS SORÁN:

  • a tiszta gyógynövényeket tartalmazó aromaterápiás Zimt (fahéj) krém,
  • és a speciálisan erős és rugalmas légáteresztő fólia.

De van még egy nagyon fontos dolog: „a tudni, hogyan ...” A kívánt hatás kizárólag csak úgy érhető el, ha a kompressziós tekercselést szakszerűen hajtják végre. A „csomagolás” fokozza a salakanyagok elszállítását, csökkenti a depózsírokat! Eredménye cm-ekben mérhető! Egy kúra akár 1 konfekció méret változást is eredményezhet. A bőr feszessé, bársonyos tapintásúvá válik. Kúraszerű alkalmazására javasolt 8-10 kezelés, 2-3 naponta, de kiegészítő kezelésként is ideális!

Ellenjavallat:

  • fennálló akut trombózisveszély
  • veseelégtelenség

BODY WRAPPING ELŐTT kérjük az otthoni zuhanyzást, valamint lehetőség szerint a bőrradír használatát, hogy az elősegítse az aromaterápiás krém felszívódását.