szolgáltatásaink

Intimpad

HI-SCULPT elektromágneses intimpad

Végre egy megoldás a nők életminőségének javítására!

Az elektromágneses intimpad olyan problémákra nyújt megoldást, melyek kezelése korábban nem volt ilyen egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes.

A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák alakulhatnak ki, a szexuális élet romlik.

Mire nyújt megoldást a hiemt intimpad?

  • Medencefenék-izom erősítésére (Az elektromágneses intimpad kezelés segítségével sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medence izmok állapota.)
  • Inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére
  • Záróizom működésének fokozására.(A kezelést követően bizonyítottan jobb szexuális élet.)Nincs szükség semmilyen beavatkozásra, érzéstelenítésre
  • Gyakorlatilag nincs semmilyen mellékhatása
  • Egy kezelés 20 000 Kegel gyakorlatnak felel meg.

A kezelés minden esetben ruhában (edzőnadrág vagy harisnyanadrág) történik.

Az intim padra ruhában heti 2-szer 30 percre ráülve a vendégek egy 6-8 alkalmas kúrát követően jelentős életminőségbeli javulást tapasztalnak!

Mi a hiemt technológia?

A gépek Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám (High Intensity Focused Electromagnetic Wave) azaz HIEMT technológiával működnek, melyek 7 Tesla erővel képesek a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, pontosabban azok szupramaximális összehúzódását eredményezik.

A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A procedúra során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

HIEMT az egészségesebb intim területért